Home Page Image
 


For jeg skammer meg ikke ved evangeliet, for det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, både for jøde først og så for greker.

Rom 1.16
 

 


Evangelist Jens Ottar Theisen

 

Jens Ottar, også kalt Theisen junior, er sønn av sin far statsmeteorologen. Da Jens Ottar ble frelst i 1985 ble han etter kort tid ungdomsleder i en menighet på Stovner i Oslo. Han brenner for at mennesker skal bli kjent med Jesus og med sin særegne stil og radikale forkynnelse var det mange ungdommer på Stovner som fikk et sterkt møte med Jesus Kristus.

Senere flyttet han til Senja i Troms der han jobbet som kateteket i et år. Etter noen måneder som misjonær i Nepal flyttet han til Tana i Finnmark der han i en periode var pastor for en lokal menighet. Senere jobbet han med misjon og evangelisering i Bosnia før han i 1995 ble utsendt av Oslo Kristne Senter som misjonær til Kolahalvøya.

I mai 1997 giftet han seg med Anne Lise og flyttet til Kirkenes. I 1998 fikk de sønnen Isak André. Siden januar 2000 har de bodd i Bergen. I 2001 hentet de sin datter Ester Mari i Seoul, Korea.

Jens Ottar har fortsatt et brennende hjerte for Jesus Kristus og evangeliet. Han forkynner et radikalt bibelsk evangelium og reiser nå både i Norge og i andre verdensdeler for å dele de gode nyhetene med mennesker som ikke kjenner Jesus.

 

Les Theisens nyhetsbrev her

 

English version